Ένωση Τριτέκνων Σαλαμίνας

Ένωση Τριτέκνων Σαλαμίνας

Πέμπτη 6 Φεβρουαρίου 2020

ΗΜΕΡΙΔΑ - ΜΥΘΟΙ ΚΑΙ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΓΙΑ ΤΑ ΑΝΤΙΒΙΟΤΙΚΑ ΚΑΙ ΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε στην Αίθουσα Μπόγρη, χθες 6 Φεβρουαρίου 2020,  η Ημερίδα με θέμα "Μύθοι και Αλήθειες για τα Αντιβιοτικά και τα Εμβόλια" υπό την αιγίδα του Δήμου Σαλαμίνας.
Μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της Ένωσης Τριτέκνων Σαλαμίνας, Εκπαιδευτικοί και Σύλλογοι Γονέων και Κηδεμόνων ενημερώθηκαν για την ορθή χρήση των αντιβιοτικών σε αντίθεση με την λανθασμένη αντίληψη όλων μας και για το ρεκόρ της "πρωτιάς" που δυστυχώς κατέχει η Ελλάδα στην υπερβολική χρήση αυτών. Η ενημέρωση έγινε από την  Dr. Στυλιανή Συμπάρδη, Παθολόγο - Λοιμωξιολόγο Δ/α Α' Παθολογικής Κλινικής Θριάσιου Νοσοκομείου Ελευσίνας.
Στη συνέχεια ενημερωθήκαμε για το πως μπορούμε να προφυλαχτούμε από τις λοιμώξεις μέσω εμβολίων και μέτρων προφύλαξης.  Η ενημέρωση έγινε από την Συντονίστρια του Προγράμματος Υγιείς Πόλεις στο Ελληνικό Διαδημοτικό Δίκτυο Υγιών Πόλεων του Π.Ο.Υ. και Πρόεδρο της Συμβουλευτικής Επιτροπής του Π.Ο.Υ. για τα Εθνικά Δίκτυα κυρία Νταίζη Παπαθανασοπούλου.
Σε όλους τους παρευρισκόμενους μοιράστηκε ενημερωτικό υλικό, ένα παιδικό βιβλίο και βεβαίωση παρακολούθησης της Ημερίδας.
Ευχαριστούμε τον Δήμαρχο κ. Γιώργο Παναγόπουλο, τον Αντιδήμαρχο κ. Παντελή Διολέτη και την Εκπρόσωπο Δήμου Σαλαμίνας κ. Θεοχαρούλα Κοντούλη και ευελπιστούμε ότι θα ακολουθήσουν και άλλες τέτοιες παρόμοιες εκδηλώσεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου