Δευτέρα 8 Νοεμβρίου 2021

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ ΜΕ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΔΗΜΗΤΡΗ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟ


Η χθεσινή Κυριακή, 7 Νοεμβρίου, 2021, ήταν ξεχωριστή για τους πολίτες της Σαλαμίνας γιατί τους δόθηκε η ευκαιρία να βρεθούν με τον Βουλευτή Ν.Δ. Β' Πειραιά κύριο Δημήτρη Μαρκόπουλο και να συζητήσουν μαζί τους για όλα όσα τους απασχολούν.

Σε κλίμα ευχάριστο, απλό και  πολύ φιλικό ο κ. Μαρκόπουλος αναφέρθηκε στις εισηγήσεις που έχει κάνει στην Βουλή για τα σοβαρά προβλήματα του νησιού, την άψογη συνεργασία του με την Αντιπεριφερειάρχη Νήσων κ. Βάσω Θεοδωρακοπούλου Μπόγρη και τον Δήμαρχο μας κ. Γιώργο Παναγόπουλο, τονίζοντας πως ενωμένοι μπορούμε να καταφέρουμε πολλά.

Στην συνέχεια ο λόγος δόθηκε στους παρευρισκόμενους όπου έθεσαν τους διάφορους προβληματισμούς τους, τα παράπονα τους και προτάσεις για την βελτίωση αυτών.  Αν και πολύ καλός γνώστης όλων αυτών των προβλημάτων, ο κ. Μαρκόπουλος άκουσε προσεκτικά τον λόγο του καθενός, σημειώνοντας το κάθε τι.

Για όσους δεν μπόρεσαν να παρευρεθούν, σας ενημερώνουμε ότι μπορείτε ανά πάσα στιγμή να έρθετε σε επικοινωνία μαζί του κλείνοντας ραντεβού στο πολιτικό του γραφείο που βρίσκετε εδώ στην Σαλαμίνα επί της οδού Λεωφόρου Σαλαμίνας 268 και στο τηλέφωνο 2114117480.

Ευχαριστούμε που μας τίμησαν με την παρουσία τους ο Δημοτικός Σύμβουλος Κερατσινίου - Δραπετσώνας κ. Πέτρος Καψοκόλης, ο κ. Γιάννης Σφουγκαράς, ο τ.Πρόεδρος Κοινότητας Αμπελακίου κ. Γιάννης Μαγιάτης και από τον Τύπο ο κ. Νίκος Γιαννόπουλος (Η Φωνή της Σαλαμίνας.
Ένα μεγάλο ευχαριστώ στην Πρόεδρο της Κοινότητας Αμπελακίου για την παραχώρηση της αίθουσας εκδηλώσεων.
Επίσης ευχαριστούμε τον κ. Βαγγέλη Ψαρρό για την προσφορά του catering και τέλος τον δικό μας αξιαγάπητο άνθρωπο, τον φωτορεπόρτερ κ. Κωνσταντίνο Σεβαστιάδη για την φωτογραφική κάλυψη.



 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου