Σάββατο 18 Δεκεμβρίου 2021

"ΜΙΑ ΜΙΚΡΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΑΠΟ ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΚΑΡΔΙΑ"


Χθες, Παρασκευή 17 Δεκεμβρίου 2021 ήταν μία πολύ ξεχωριστή μέρα για την Ένωση Τριτέκνων Σαλαμίνας γιατί είχε την τιμή να συμμετέχει σε μία δράση γεμάτη αγάπη και αλληλεγγύη ενός καινούριου θεσμού τον οποίο τον ξεκίνησε με όλη της την καρδιά η καλή μας φίλη και γνωστή σε πολλούς Σαλαμίνιους, η κυρία Νεκταρία Κοκλιώτη.
Όραμα και επιθυμία της κας Κοκλιώτη είναι η προσφορά ειδών πρώτης ανάγκης σε ανθρώπους που έχουν ανάγκη, με την συνεισφορά όσων επιθυμούν να βοηθήσουν στην κάθε αποστολή.
Η πρώτη αποστολή πραγματοποιήθηκε στο Κατάστημα Κράτησης Γυναικών Ελαιώνας - Θήβας.  Στις συγκεκριμένες εγκαταστάσεις εκτός από τις κρατούμενες υπάρχουν και τα παιδιά αυτών που είναι της ηλικίας από 0 έως 3 χρονών.  Ο σκοπός της αποστολής ήταν η συλλογή ειδών πρώτης ανάγκης τόσο των γυναικών όσο και των βρεφών.  
Συγκινητικό είναι το ενδιαφέρον που έδειξαν όλοι όσοι ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα της κας. Κοκλιώτη, με αποτέλεσμα να καταφέρουμε να μαζέψουμε σχεδόν 1,5 τόνο πραγμάτων και να γεμίσει όχι μόνο ο χώρος αποσκευών αλλά και οι μισές θέσεις του πούλμαν.
 

Ευχαριστούμε θερμά όσους συμμετείχαν και ιδιαίτερα την κα. Κοκλιώτη που μας πρότεινε αυτή την συνεργασία και δεσμευόμαστε να είμαστε στο πλάι της στην κάθε επόμενη δράση που θα ακολουθήσει.





 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου