Ένωση Τριτέκνων Σαλαμίνας

Ένωση Τριτέκνων Σαλαμίνας

Παρασκευή 13 Ιανουαρίου 2017

Με μεγάλη επιτυχία η εκδήλωσή μας για την "Παγκόσμια Ημέρα του Παιδιού"!!!

Στα πλαίσια των δράσεων του Συλλόγου μας, η Ένωση Τριτέκνων Σαλαμίνας, σε συνεργασία με το Κέντρο Υγείας Σαλαμίνας διοργάνωσε τιμητική εκδήλωση για την Παγκόσμια Ημέρα του Παιδιού, το Σάββατο 10 Δεκεμβρίου, 2016, στην Αίθουσα «Δημήτρη Μπόγρη» του Δημαρχιακού Μεγάρου.
Η εκδήλωση διεξάγει με μεγάλη επιτυχία και η αίθουσα πλημμύρισε από μικρούς και μεγάλους, οι οποίοι παρακολούθησαν τις άκρως ενδιαφέρον ομιλίες που παρουσίασε η ομάδα του Κέντρου Υγείας. Θέματα που αφορούν την μάθηση ως προς την φροντίδα του σώματος, το ασφαλές «σερφάρισμα» στο διαδίκτυο, παίζοντας δίχως κλάματα, τις Πρώτες Βοήθειες, η συμπεριφορά των γονιών και των παιδιών στο σπίτι και τέλος, πως κανένας δεν έχει δικαίωμα πάνω στα παιδικά σώματα.
Στην συνέχεια ακολούθησε το διαδραστικό μέρος του προγράμματος που ήταν αφιερωμένο στους μικρούς μας φίλους αλλά με εξίσου χαρά παρακολούθησαν και οι μεγάλοι μας φίλοι, μιας και ο ταχυδακτυλουργός μας, κατάφερε να κρατήσει το ενδιαφέρον όλων μας στο ζενίθ με τα υπέροχα μαγικά του κόλπα. Στην συνέχεια τα παιδιά έγραψαν γράμματα στον Άγιο Βασίλη και τελειώνοντας δέχτηκαν και την έκπληξη της επίσκεψης του! Μία επίσκεψη που τους γέμισε με γλυκίσματα, πολύχρωμα μπαλόνια και όμορφα παραμυθάκια!
Η Ένωση Τριτέκνων θα ήθελε να ευχαριστήσει όλους όσους μας τίμησαν με την παρουσία τους και ιδιαίτερα την Δήμαρχο μας, κυρία Ισιδώρα Παπαθανασίου Νάννου. Επίσης ευχαριστούμε τον Ναύαρχο Επίτιμο Αρχηγό Γ.Ε.Ν. και τ. Υφυπουργό Άμυνας κ. Δημήτρη Ελευσινιώτη, την Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Μαρία Πολύζου, τον Αντιδήμαρχο Καθαριότητας κ. Αντώνη Χατζή, τον Αντιδήμαρχο Καθημερινότητας κ. Γιάννη Βενετσάνο, τον Πρόεδρο του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Σαλαμίνας κ. Γιάννη Λένη, τον Πρόεδρο της Δημοτικής Επιτροπής Παιδείας και Αντιπρόεδρο του Δημοτικού Λιμενικου Ταμείου Σαλαμίνας κ. Προκόπη Γκλίστη, τον Πρόεδρο της Σχολικής Επιτροπής Πρωτοβάθμιας Εκαπίδευσης κ. Γιάννη Σκιαθίτη, την Πρόεδρο της Κοινότητας Αιαντείου κ. Καίτη Παυλίδη Μπούνταλη, τον Υπεύθυνο Ηλεκτροφωτισμού κ. Αλέξανδρο Πάλλα, τους Δημοτικούς Συμβούλους κ. Ανίκητο Μακρένογλου, κ. Γιάννη Μαμμή, κ. Μιχάλη Σπλαγκούνια και κ.Βασίλη Φασουλή και την Πρόεδρο της Ένωσης Γονέων και Κηδεμόνων κ. Ρούλα Ραπατζίκου.
Ευχαριστούμε για την άψογη συνεργασία τους την ομάδα του Κέντρου Υγείας Σαλαμίνας, με επικεφαλής την κ. Αγορίτσα Κουλούρη και στη συνέχεια την κ. Ευαγγελία Δουμένη, την κ. Ειρήνη Κατσουλιέρη, την κ. Σταυρούλα Ζησοπούλου, την κ. Δέσποινα Αρώνη, την κ. Παναγιώτα Παπαδημητρίου και τον κ. Λουκά Μπούζα.
Επίσης ευχαριστούμε τους χορηγούς μας Koulis 1980, Κρητικά Προϊόντα «Ο Κρυονερίτης», Salamisol.gr, Μπουκέτο Μπαλόνια, ΑΒ Βασιλόπουλος, Playmobil, κ. Παναγιώτη Χατζηστεργίου και τον κ. Ιωάννη Γκιόκα (Έμπορος Λαχανικών και Φρούτων).
Τέλος ένα μεγάλο ευχαριστώ στην δική μου ομάδα, μια ομάδα πρόθυμη να δώσει όλο της το είναι για να φέρει εις πέρας ότι αναλαμβάνει και με προθυμία να βοηθήσει τον συνάνθρωπο μας, την κ. Μαρία Στιβακτάκη, την κ. Γεωργία Παπαϊωάννου, την κ. Βιολέττα Ηλιάδου, την κ. Δέσποινα Κεχαγιά, τον κ. Νίκο Αλεξανδρή, την κ. Χριστίνα Κατωπόδη, την κ. Μυρτώ Γεράρδη, την κ. Όλγα Ξύγκη αλλά και τους εθέλοντες μας την κ. Θεοδώρα Ιωάννου και την κ. Γεωργία Δρίβα.
Με εκτίμηση
Η Πρόεδρος
Νίκη Πρωτονοταρίου

Σάββατο 7 Ιανουαρίου 2017

Συνέντευξη της Προέδρου της Ένωσης Τριτέκνων Σαλαμίνας στην εκπομπή»Ο ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΗΣ ΤΟΥ ΚΑΝΑΠΕ»

Συνέντευξη θα δώσει η Πρόεδρος της Ένωσης Τριτέκνων Σαλαμίνας κα Νίκη Πρωτονοτάριου, τη Δευτέρα 9/1 και ώρα 21:oo, στην εκπομπή του salamisol web radio «Ο ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΗΣ ΤΟΥ ΚΑΝΑΠΕ» και τον Πάρι Γραμμό.
Συνδεθείτε:http://salamisol.gr/player.html

Στην Ένωσή μας το φλουρί της πίτας της Δημοτικής Κοινότητας Σεληνίων!!!

Δυναμική ήταν η παρουσία της Ένωσης Τριτέκνων Σαλαμίνας στη κοπή της πίτας της Δημοτικής Κοινότητας Σεληνίων