Ένωση Τριτέκνων Σαλαμίνας

Ένωση Τριτέκνων Σαλαμίνας

Τετάρτη 3 Μαΐου 2017

Πρωτομαγιά στα Σελήνια!!



Για άλλη μία χρονιά η Ένωση Τριτέκνων Σαλαμίνας ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα του Προέδρου της Δημοτικής Κοινότητας Σεληνίων κυρίου Γιώργου Επιτρόπουλου και με χαρά συμμετείχε στον εαορτασμό της Πρωτομαγιάς σκορπίζοντας άφθονο κέφι και χαρά στον κόσμο που επισκέφθηκε την Πλατεία Αγίου Νικολάου!!!
Και του χρόνου με υγεία!!!




Μάγεψε μικρούς και μεγάλους η Κάρμεν Ρουγγέρη!!!

Την Παγκόσμια Ημέρα Παιδικού Βιβλίου τίμησε η Ένωση Τριτέκνων Σαλαμίνας την Κυριακή 30 Απριλίου, 2017, προσφέροντας στα μέλη, στους φίλους και γνωστούς μια μοναδική ευκαιρία να απολαύσουν την
 εξαίρετη ηθοποιό και συγγραφέα  Κάρμεν Ρουγγέρη.
Η αίθουσα της Δημοτικής Κοινότητας Αμπελακίου γέμισε από μικρά αλλά και "μεγάλα" παιδιά,  που περίμεναν με αγωνία να γνωρίσουν από κοντά την αγαπημένη τους Κάρμεν.


Η Πρόεδρος καλωσόρισε και ευχαρίστησε το πλήθος κόσμου και στην συνέχεια αναφέρθηκε στην λαμπρή σταδιοδρομία της κυρίας Ρουγγέρη.
Ο Αντιδήμαρχος Δημοτικής Κοινότητας Αμπελακίου με τον πάντα υπέροχο και μοναδικό του τρόπο, έκανα μια σύντομη αλλά πολύ ενδιαφέρον αναφορά στην πλούσια ελληνική μυθολογία μας.
Στην συνέχεια, μια ομάδα παιδιών, με την καθοδήγηση της νηπιαγωγού κυρίας Φωτεινής Μπαμπάλα, μέσα από μια μικρή "παράσταση"  και με έναν δικό τους τρόπο, παρουσίασαν την ιστορία του βιβλίου.
Φανερά συγκινημένη, η κυρία Ρουγγέρη έδωσε συγχαρητήρια στα παιδιά και μετά τα ταξίδεψε στον κόσμο του Περσέα και της Ανδρομέδας αφηγώντας όλη την ιστορία με έναν τρόπο μαγικό και με μια φωνή που άγγιξε τους πάντες!
Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους η Δήμαρχος Σαλαμίνας κυρία Ισιδώρα Παπαθανασίου Νάννου, ο Αντιδήμαρχος Δημοτικήςς Κοινότητας Αμπελακίου, ο Αντιδήμαρχος Καθαριότητας κύριος  Γιάννης Σκιαθίτης, ο Αντιδήμαρχος Καθημερινότητας κύριος Πάκης Γκλίστης, ο Πρόεδρος Δημοτικής Κοινότητας Σεληνίων κύριος Γιώργος Επιτρόπουλος,και  ο Διευθυντής Δημοτικού Σχολείου Σεληνίων κύριος Σωτήρης Καλαμπόκης.