Ένωση Τριτέκνων Σαλαμίνας

Ένωση Τριτέκνων Σαλαμίνας

Τετάρτη 23 Ιουνίου 2021

ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΕΝΩΣΗΣ ΤΡΙΤΕΚΝΩΝ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ ΜΕ ΟΜΙΛΟ MediOne


 Σήμερα είμαστε στην πολύ ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε την νέα συνεργασία της Ένωσης Τριτέκνων Σαλαμίνας με τον Όμιλο MediOne (Διαγνωστικά Κέντρα).

Ο Όμιλος MediOne προσφέρει στα μέλη της Ένωσης Τριτέκνων Σαλαμίνας:
- 50% έκπτωση συμμετοχής με παραπεμπτικό ΕΟΠΥΥ σε όλες τις εξετάσεις που διενεργούνται στα Κέντρα του
και
- 30% έκπτωση επί του κρατικού τιμολογίου ΜΟΝΟ στο κατάστημα της Σαλαμίνας

Μοναδική υποχρέωση των μελών είναι η προσκόμιση της κάρτας μέλους του Συλλόγου σε ισχύ.

Ευχαριστούμε θερμά τον Όμιλο MediOne για την ευαισθησία που δείχνουν προς τις Τρίτεκνες οικογένειες στους δύσκολους καιρούς που διανύουμε.





Τρίτη 22 Ιουνίου 2021

1ο ΕΚΘΕΣΗ ΧΕΙΡΟΤΕΧΝΩΝ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ 20-21/06/2021

 

Το διήμερο 20 και 21 Ιουνίου 2021 πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία η 1ο Έκθεση Χειροτεχνίας Σαλαμίνας υπό την αιγίδα της Ένωσης Τριτέκνων Σαλαμίνας σε συνεργασία με την Ομάδα Χειροτεχνίας Σαλαμίνας. 

 Ένα διήμερο γεμάτο πλούσια χρώματα και υπέροχες χειροποίητες με πολύ κέφι και μεράκι δημιουργίες από τα συμμετέχοντα άτομα!

Ένας νέος θεσμός ξεκίνησε για το όμορφο νησί μας και εννοείται πως έπεται και συνέχεια!

Η Ένωση Τριτέκνων Σαλαμίνας ευχαριστεί τους Δήμαρχο Σαλαμίνας κ, Γιώργο Παναγόπουλο, τον Αντιδήμαρχο Κοινότητας Αμπελακίου κ. Κώστα Λένη, την Πρόεδρο Κοινότητας Αμπελακίου  κ. Σταυρούλα Μαγιάτη που πάντα είναι στο πλευρό του Συλλόγου και που μας τίμησαν με την παρουσία τους και τις δύο μέρες της έκθεσης.  Όπως επίσης ευχαριστούμε και τον Αντιδήμαρχο Έργων κ. Νίκο Κόγια, την Πρόεδρο Βιβλιοθήκης - Λαογραφικού και Ναυτικού Μουσείου Σαλαμίνας κ. Ελένη Μπίλλια, την Κοινοτική Σύμβουλο Σεληνίων κ. Μαρία Στιβακτάκη, την Δημοτική Σύμβουλο κ.Καίτη Παυλίδη, τον Πρόεδρο Κρητών κ. Κώστα Τσουβαλά και τον κ. Γιαννη Καπετανάκη και Γρηγόρη Μωραϊτη από τους Κρηταγενείς. 

Επίσης ευχαριστεί τον Δήμο Σαλαμίνας, τον Αντιδήμαρχο Κοινωνικών Υπηρεσιών Παιδείας και Πολιτισμού κ. Παντελή Διολέτη και τον Πρόεδρο Κοινότητας Σεληνίων κ. Μάριο Τραυλό για την παραχώρηση του Πέτρινου Θεατράκι Σεληνίων όπου και έλαβε μέρος η εκδήλωση.

Ένα ακόμα μεγαλύτερο ευχαριστώ στα άτομα που αφιλοκερδώς πρόσφεραν τις υπηρεσίες τους βοηθώντας μας να φτάσουμε στην τελειότητα με τον άψογο επαγγελματισμό τους και την εθελοντική προσφορά τους και αυτοί είναι ο "φωτογράφος της καρδιάς μας" κ. Κωνσταντίνος Σεβαστιάδης, τους Λευτέρη και Βαγγέλη Τσουβαλά (V.T.L Sound Equipment) για την ηχητική και φωτιστική κάλυψη του χώρου της εκδήλωσης και το Μπουκέτο Μπαλόνια για τα όμορφα μπαλόνια που στόλισαν το Πέτρινο Θεατράκι.

Ευχαριστούμε τις εφημερίδες Ανατροπές, 30 Ημέρες Ενημέρωση,  την Σαλαμινία και την Salamina Express News για την κάλυψη της εκδήλωσης και την Την Φωνή της Σαλαμίνας για το υπέροχο βιντεάκι που μας έφτιαξε!

Μα πάνω απ' όλα ευχαριστούμε τα μέλη του Συλλόγου, τους φίλους και φίλες της Ένωσης Τριτέκνων Σαλαμίνας και της Ομάδας Χειροτεχνίας Σαλαμίνας για την στήριξη τους.

Και τέλος ένα μεγάλο ευχαριστώ στο Πάμε Παγωτό για την άψογη συνεργασία και εξυπηρέτηση προς όλους.


Ένωση Τριτέκνων Σαλαμίνας:  Πρόεδρος Νίκη Πρωτονοταρίου, μέλη Διοικητικού Συμβουλίου: Νικόλαος Αλεξανδρής, Γεωργία Παπαϊωάννου, Βιολέττα Ηλιάδου, Αναστασία Χριστοδούλου, Φιλιώ Ελμασίδου, Δέσποινα Κεχαγιά, Ελένη Κουντούδη και Γρηγόρη Αργυρό.

Ομάδα Χειροτεχνίας Σαλαμίνας:  Μαρία Μαυρομμάτη, Μίνα Ζαφειροπούλου, Εύα Σαλονικιού, Λυδία Τσουκαλά, Ελισάβετ Τσότρα, Λίτσα Στοκάκου, Κατερίνα Λέλα, Έλενα Τριανταφύλλου, Μαρία Φυτερλέ, Έλενα Καρατάρη, Γιώργος Πίττας, Άρια Κοπιδάκη, Νίκη Μπόλια, Κωνσταντίνα Βαλόπητα και Παγώνα Μαυρομιχάλη.