Ένωση Τριτέκνων Σαλαμίνας

Ένωση Τριτέκνων Σαλαμίνας

Δευτέρα 5 Μαρτίου 2018

ΕΤΗΣΙΑ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΚΑΙ ΚΟΠΗ ΒΑΣΙΛΟΠΙΤΑΣ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΤΡΙΤΕΚΝΩΝ

ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ   ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ  ΤΡΙΤΕΚΝΩΝ
Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 24 Φεβρουαρίου, 2018, το ετήσιο Συνέδριο και η κοπή βασιλόπιτας  της Πανελλαδικής Ομοσπονδίας Τριτέκνων στο Πολεμικό Μουσείο Αθηνών.  Παρόν στην εκδήλωση έδωσαν ο Πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων κ. Λεβέντης, ο Βουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων κ. Κατσίκης, η Βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας κ. Βούλτεψη, ο Βουλευτής της Χρυσής Αυγής κ. Σαχινίδης, καθώς και πολλοί Συλλόγοι Τριτέκνων από όλη την Ελλάδα.



Στην ομιλία του, ο Πρόεδρος της Πανελλαδικής Ομοσπονδίας Τριτέκνων, κ. Ντιούδης, αφού ευχαρίστησε όλους για την παρουσία τους, έκανε μία εκτενή αναφορά στις τραγικές διαστάσεις που έχει πάρει το δημογραφικό πρόβλημα στη χώρα μας.  Τα μέτρα που προτείνει είναι οικονομικά και θεσμικά.  Τα περισσότερα εξ αυτών δεν έχουν οικονομικό κόστος για αυτό και είναι περίεργη η στάση των μέχρι τώρα κυβερνήσεων οι οποίες θα μπορούσαν να έχουν προχωρήσει στην ψήφιση τους και να είχαν επιλύσει σοβαρά προβλήματα της καθημερινής ζωής  των Ελληνικών οικογενειών χωρίς κανένα κόστος.


Επίσης για ακόμα μία φορά επανέλαβε πως η οικονομική κρίση δεν πρέπει να χρησιμοποιείτε ως δικαιολογία για να μην παίρνουμε μέτρα δημογραφικής πολιτικής.  Δεν είναι λογικό να αποδεχόμαστε πως επειδή έχουμε οικονομική κρίση θα πρέπει να εξαφανιστούμε ως Έθνος, ή έστω να επιτρέψουμε την μείωση του πληθυσμού.

Επίσης κατήγγειλε την Κυβέρνηση για τις απαράδεκτες περικοπές των Οικογενειακών Επιδομάτων, ενώ αυξήθηκε ο προϋπολογισμός τους κατά 40%.  Με την σειρά τους, όλοι οι εκπρόσωποι των κομμάτων, αναγνώρισαν το δίκαιο των αιτημάτων της Πανελλαδικής Ομοσπονδίας Τριτέκνων και δήλωσαν πως θα στηρίξουν τις προτάσεις της.

Μετά την κοπή της πίτας, όπου ο τυχερός για το 2018 ήταν ο Βουλευτής της Χρυσής Αυγής κ. Σαχινίδης,  συζητήθηκε η μέχρι τώρα πορεία της Πανελλαδικής Ομοσπονδίας Τριτέκνων και οι στόχοι που θέτει για την νέα χρονιά.
Τέλος, το Δ.Σ. καλωσόρισε τους τρεις νέους συλλόγους που προσχώρησαν στην Πανελλαδική Ομοσπονδία Τριτέκνων, τον Σύλλογο Αμυνταίου Φλώρινας, τον Σύλλογο Διός Ολύμπου και τον Σύλλογο Αργολίδος.
Το απόγευμα της ίδιας ημέρας, ο Πρόεδρος της Π.Ο.Τ. κ. Ντιούδης Αντώνιος και ο Γενικός Γραμματέας της Π.Ο.Τ. κ. Πουλάκης Γεράσιμος, παρευρέθηκαν στην κοπή της βασιλόπιτας του Συλλόγου Περιφέρειας Αττικής, σε μια όμορφη εκδήλωση στην Καλλιθέα με πλήθος κόσμου και πάρα πολλά παιδιά.
Και επειδή η Π.Ο.Τ. ποτέ δεν εφησυχάζει, δεν ήταν δυνατόν να λείπει από το Περιφερειακό Συμβούλιο που πραγματοποιήθηκε στις 27 Φεβρουαρίου, 2018, στην Τρίπολή.  με εκπρόσωπο της τον κ. Κορομηλά, Πρόεδρο του Συλλόγου Μεσσηνίας, κατέθεσε υπόμνημα στην Αναπληρώτρια Υπουργό Εργασίας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης κ. Φωτίου, με τα αιτήματα των Τριτέκνων, καθώς και με εκπρόσωπο τον κ. Καμπούρο, Πρόεδρο του Συλλόγου Τρίπολης , προσπάθησε, ανεπιτυχώς βέβαια, να καταθέσει υπόμνημα και στον Πρωθυπουργό, αλλά απωθήθηκε βιαίως.
Τα τρία παιδιά και πάνω είναι το μέλλον της Ελλάδος.
Το δημογραφικό και η στήριξη του είναι μια υποχρέωση όλων μας προς την Ελλάδα.
Άμεσος χαρακτηρισμός των γονέων με τρία παιδιά ως πολύτεκνους.
                                             Ο ΑΓΩΝΑΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ
                   Οι εκλογές δεν είναι μόνο μπροστά μας αλλά και ΚΟΝΤΑ ΜΑΣ.