Ένωση Τριτέκνων Σαλαμίνας

Ένωση Τριτέκνων Σαλαμίνας

Τετάρτη 13 Νοεμβρίου 2019

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ Δ.Σ. ΕΝΩΣΗΣ ΤΡΙΤΕΚΝΩΝ ΜΕ ΤΟΝ ΝΕΟΕΚΛΕΓΕΝΤΑ ΔΗΜΑΡΧΟ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ

Την Τρίτη 12 Νοεμβρίου, 2019, πραγματοποιήθηκε η εθιμοτυπική επίσκεψη του Διοικητικού Συμβουλίου της Ένωσης Τριτέκνων Σαλαμίνας με τον νεοεκλεγέντα Δήμαρχο κ. Γιώργο Παναγόπουλο.
Σε ένα ευχάριστο κλίμα συζητήθηκαν τα διάφορα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι Τρίτεκνοι του Νησιού μας, παρουσιάστηκαν προτάσεις και αιτήματα και δόθηκαν άμεσα απαντήσεις από τον Δήμαρχο.
Ο κ. Παναγόπουλος εξήγησε την δύσκολη οικονομική θέση στην οποία βρίσκετε ο Δήμος Σαλαμίνας και στην ερώτηση που αφορά την συνέχιση της μείωσης ή απαλλαγής των δημοτικών τελών ενημέρωσε πως για την παρούσα φάση τα πράγματα θα παραμείνουν ως έχουν για όσους πρόλαβαν και έκαναν την απαιτούμενη αίτηση, χωρίς εκ νέου αλλαγές.
Ο Δήμαρχος επίσης ανέφερε το πρόγραμμα "Το Κουτί του Φοιτητή" που αφορά τα νέα παιδιά που φοιτούν εκτός Σαλαμίνας. Μια μικρή αλλά σημαντική βοήθεια προς τις ευπαθείς οικογένειες.
Στην συνέχεια, η Πρόεδρος ευχαρίστησε τον Δήμαρχο για την συνέχιση της φιλοξενίας του Συλλόγου στην Κοινότητα Αμπελακίου και πρότεινε την δημιουργία ενός χώρου όπου θα μπορούν όσοι πολίτες ενδιαφέρονται να φέρνουν ρουχισμό, υποδήματα, κλπ έτσι ώστε να έχει άμεση ανταπόκριση για όποιον συμπολίτη μας έχει ανάγκη. Μια πρόταση που βρίσκει σύμφωνο τον Δήμαρχο και που θα υλοποιηθεί στο άμεσο μέλλον με την βοήθεια και του Αντιδημάρχου Κοινότητας Αμπελακίου κ. Κώστα Λένη.
Σε προεκλογική συνάντηση του Δ.Σ. με τον κ. Παναγόπουλου, είχε προταθεί από τον ίδιο η δημιουργία ενός ειδικού γραφείου Τριτέκνων - Πολυτέκνων, με ιδιότητα την συνεχή παρακολούθηση των τρέχων προγραμμάτων προς υλοποίηση και στο νησί μας, την οποία πρόταση εξακολουθεί να στηρίζει έντονα και σήμερα.
Όπως έχουμε ξαναπεί, λύσεις υπάρχουν για όλα τα προβλήματα αρκεί να υπάρχουν άνθρωποι σωστοί σε θέση ισχύς και με θέληση να εφαρμόσουν νόμους και προγράμματα.
Ευχαριστούμε τον νέο μας Δήμαρχο για την συνεχή στήριξη του και για τις προεκλογικές δεσμεύσεις προς την Ένωση Τριτέκνων Σαλαμίνας που βλέπουμε άμεσα ή έμμεσα  να γίνονται πράξεις κατά την διάρκεια της θητείας του και από πλευρά μας του ευχόμαστε καλή σταδιοδρομία και καλή δύναμη στο δύσκολο έργο του.
Για το Δ.Σ.
Η Πρόεδρος
Νίκη Πρωτονοταρίου