Ένωση Τριτέκνων Σαλαμίνας

Ένωση Τριτέκνων Σαλαμίνας

Κυριακή 26 Ιανουαρίου 2020

ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΕΝΩΣΗΣ ΤΡΙΤΕΚΝΩΝ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ


Την πίτα του, για το καλό της νέας χρονιάς, έκοψε το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Τριτέκνων Σαλαμίνας, σήμερα 26 Φεβρουαρίου 2020, στην Αίθουσα Συνεδριάσεων της Δημοτικής Κοινότητας Αμπελακίου.
Η Πρόεδρος ευχαρίστησε τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου για όλη την σκληρή δουλειά που κάνουν για να έχουν αποτέλεσμα στο δύσκολο έργο που αντιμετωπίζουν και για την άψογη συνεργασία μεταξύ τους.
Το "φλουρί" έτυχε στην Πρόεδρο της Ένωσης Τριτέκνων Σαλαμίνας, κ. Νίκη Πρωτονοταριου.

ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ ΕΝΩΣΗΣ ΤΡΙΤΕΚΝΩΝ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ




Σε ένα όμορφο κλίμα χαρούμενης διάθεσης και αισιοδοξίας για την καινούρια χρονιά πραγματοποιήθηκε η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας της Ένωσης Τριτέκνων Σαλαμίνας.
Η Πρόεδρος, Νίκη Πρωτονοταρίου, αφού ευχαρίστησε τον κόσμο, ευχήθηκε ότι καλύτερο για το 2020 και στην συνέχεια έδωσε τον λόγο στον Δήμαρχο Σαλαμίνας, Γιώργο Παναγόπουλο, ο οποίος και εκείνος με την σειρά του μετέφερε τις ευχές του και επισήμανε την άψογη συνεργασία του με τον Σύλλογο, δεσμεύοντας την συνέχεια αυτής.
Στη συνέχεια τον λόγο πήρε ο Βουλευτής Β’ Πειραιά, Δημήτρης Μακρόπουλος ο οποίος μετά τις ευχές του επισήμανε το σπουδαίο και ιερό έργο της Ένωσης Τριτέκνων συγχαίροντας τους για το δύσκολο έργο τους και τονίζοντας πως για ότι χρειαστούν θα είναι δίπλα τους.  Επίσης δεσμεύτηκε, μετά από παρέμβαση της Προέδρου, να βοηθήσει με όποιον τρόπο μπορεί την επίτευξη της εξομοίωσης τριτέκνων πολυτέκνων και επίσης να ακούσει προτάσεις που αφορούν την επίλυση του σοβαρότατου προβλήματος που αντιμετωπίζει η χώρα μας, αυτό του Δημογραφικού.
Την πίτα ευλόγησε ο Αιδεσιμότατος Πάτερ Αναστάσης.
Οι τυχεροί των «φλουριών» για το 2020 ήταν η κυρία Χαρίκλεια Μαμμή, η κυρία Ευγενία Κρανιδιώτη και ο τέως Κοινοτικός Σύμβουλος κύριος Γιάννης Μαμμής.
Επίσης η Πρόεδρος και το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Τριτέκνων ευχαριστούν θερμά τις κυρίες Λουίζα Διολή και Φωτεινή Δοκέρη για την εθελοντική τους βοήθεια  προς τον Σύλλογο.
Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Δήμαρχος Σαλαμίνας κ. Γιώργος Παναγόπουλος, ο Βουλευτής Β’ Πειραιώς κ. Δημήτρης Μαρκόπουλος, ο Αντιπρόεδρος της Πανελλαδικής Ομοσπονδίας Τριτέκνων κ. Γεράσιμος Πουλάκης, η εκπρόσωπος κ. Μαούνη της Βουλευτη Β’ Πειραια κ. Νίνα Κασιμάτη, ο Πολιτευτής ΝΔ Β’ Πειραιά κ. Ανδρέας Παλευρατζής, η Πολιτευτής ΝΔ Β’ Πειραιά κ. Σαββίνα Βυθιτζή, ο Αντιδήμαρχος Δημοτικής Κοινότητας Αμπελακίων κ. Κώστας Λένης, ο Αντιδήμαρχος Δημοσίων Έργων κ. Νίκος Κόγιας, η Πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Αμπελακίων κ. Σταυρούλα Μαγιάτη, η Αντιπρόεδρος Βιβλιοθήκης-Μουσείου Λαϊκής Τέχνης και Ιστορίας κ. Σοφία Καρνέση, η Αντιπρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου κ. Μαρία Μίχα, ο τέως Δήμαρχος Αμπελακίου και νυν Δημοτικός Σύβουλος κ. Στέλιος Γκίνης, ο τέως Αντιδήμαρχος Καθαριότητας και νυν Δημοτικός Σύμβουλος κ. Γιάννης Σκιαθίτης, οι Κοινοτικοί Σύμβουλοι κ. Σπύρος Ζούγρης, κ. Ιωάννα Κανάκη, κ. Μαρία Γεροντιώτου, κ. Μαρία Αλαμάγκου και κ. Μαρία Στιβακτάκη, ο αντιπρόσωπος της Εφημερίδας «Ανατροπές» κ. Μάριος Θεοχάρης, ο αντιπρόσωπος της Εφημερίδας «Νέα Σαλαμίνα» κ. Ειρήνη Ροκίδη, ο αντιπρόσωπος της Εφημερίδας «Σαλαμίνια» κ. Μιχάλης Σάντος, από την Τοπική Οργάνωση της Νέας Δημοκρατίας η Πρόεδρος κ. Σόνια Μιχάλαρου, η Γραμματέας κ. Γώγα Δρυγούτη και η Υπεύθυνη Γυναικών κ. Ευγενία Κρανιδιώτη, η Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Εξωραϊστικών Εκπολιτιστικών Συλλόγων Σαλαμίνας κ. Τζίνα Βούλγαρη και ο Γραμματέας κ. Δημήτρης Γιαννούλης, ο τέως Πρόεδρος της Ο.Ε.Ε.Σ.Σ. και νυν Πρόεδρος του Εξωραϊστικού Εκπολιτιστικού Συλλόγου «Πόρτο Φίνο» κ. Γρηγόρης Αργυρός, ο Πρόεδρος του Εξωραϊστικού Εκπολιτιστικού Συλλόγου «Βροντού» κ. Χρήστος Μαστρογιάννης, η Πρόεδρος του Συλλόγου Διαβητικών «Γλυκιά Ζωή» κ. Μαριέττα Μιχαήλ και η Γραμματέας κ. Ρούλα Ραπατζίκου, ο εκπρόσωπος του Συλλόγου Περιβαλλοντικής Ανάπτυξης Σεληνίων κ. Δημήτρης Παπαγγελάκης, από την Συντονιστική Επιτροπή των Κ.Α.Π.Η. Αγ. Νικολάου η κ. Χρυσούλα Σπυροπούλου, η φίλη και ηθοποιός κ. Ρούλα Πανούσου και τέλος από την Θεατρική Ομάδα «Ονειροτεχνίες» ο κ. Αντώνης Γκουρνέλης.