Ένωση Τριτέκνων Σαλαμίνας

Ένωση Τριτέκνων Σαλαμίνας

Κυριακή 10 Δεκεμβρίου 2017

Ενημέρωση με θέμα τα Κόκκινα Δάνεια

Η Ένωση Τριτέκνων καλεί τα μέλη της σε μια πολύ χρήσιμη ενημέρωση για τα κόκκινα δάνεια επιχειρήσεων και νοικοκυριών από τον Υφυπουργό Μεταφορων και Δικτύων Νίκο Μαυραγάνη και τις Συντονιστικες Επιτροπές Ανεξάρτητων Ελλήνων Α και Β Πειραιά, την Τετάρτη 13 Δεκεμβρίου και ώρα 18:00μ.μ. στην αίθουσα Δημοτικών Συμβουλίων του Δημαρχείο Κορυδαλλού.

ΤΕΡΜΑ ΠΙΑ Η ΚΟΡΟΪΔΙΑ!!!! ΚΑΛΕΣΜΑ ΤΡΙΤΕΚΝΩΝ ΣΕ ΑΝΟΙΧΤΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ!!!

Η Ένωση Τριτέκνων Σαλαμίνας καλεί όλα τα μέλη της να παρευρεθούν την Τετάρτη 13 Δεκεμβρίου, 2017 και ώρα 11:30π.μ. σε ανοιχτή διαμαρτυρία μπροστά από το Υπουργείο Εργασίας ώστε να ακουστούν οι φωνές όλων μας για την αδικία που αντιμετωπίζουμε επειδή έχουμε 3 ή και παραπάνω παιδιά!!!
Κατηγορούμε την Υπουργό κυρία Αχτσιόγλου και την Αναπληρώτρια Υπουργό κυρία Θεανώ Φωτίου για τον εμπαιγμό και την κοροϊδία προς τις οικογένειες με πολλά παιδιά και για την διαβεβαίωση που μας έδωσαν δημόσια ότι δεν θα πληγεί κανένας!!!!
Είναι υποχρέωση και καθήκον όλων μας να παλέψουμε για τα δικαιώματα μας και για την 
Ελλάδα μας!!!


Τρίτη 28 Νοεμβρίου 2017

ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΣΤΗΝ ΣΑΛΑΜΙΝΑ!!!

Η Ένωση Τριτέκνων Σαλαμίνας σε συνεργασία με την P&J Art Productions έχουν την τιμή να παρουσιάσουν για πρώτη φορά στην Ελλάδα το έργο "La Coppelia", διασκευασμένο ως χοροθεατρική παραάσταση για μικρούς και μεγάλους!
Η ιστορία ξεκινά στην πλατεία ενώς χωριού της κεντρικής Ευρώπης.  Αυτό το χωριό δεν έχει πολλούς κατοίκους και όλοι είναι μονιασμένοι.. Όλοι εκτός από τον "Doctor Coppelius" έναν μοναχικό παιχνιδοποιό που αρέσκεται να φτιάχνει κούκλες, αποξενωμένος από τους υπόλοιπους κατοίκους του χωριού.
Σκοπός της ζωής του είναι κάποια στιγμή να καταφέρει να ζωντανέψει τα δημιουργήματα του! Τις κούκλες του!
Μα πιο πολύ από όλες τις κούκλες είναι να καταφέρει να ζωντανέψει το τελευταίο του δημιούργημα, μία κούκλα τόσο όμορφη σαν πραγματική δεσποινίδα, που της έδωσε το όνομα του "Coppelia".
Η Coppelia, με τις τελευταίες πινελιές του δημιουργού της ήταν πια μια πανέμορφη δεσποινίδα με κατακόκκινα μαλλιά και υπέροχα μεγάλα μάτια!
Ο "Doctor Coppelius" τοποθετεί την κούκλα του σε μια καρέκλα στο μπαλκόνι του σπιτιού του.
Ενώ η Coppelia είναι πλέον καθισμένη στο μπαλκόνι... γίνεται μια μικρή αλλά πολύ όμορφη και γλυκιά παρεξήγηση....
Και κάπως έτσι ξεκινά η υπέροχη ιστορία......
Σας περιμένουμε όλους, μικρούς και μεγάλους, για να απολαύσετε αυτό το υπέροχο έργο και να μάθετε την συνέχεια και το εκπληκτικό του φινάλε!!

Παρασκευή 3 Νοεμβρίου 2017

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΕΦΗ ΑΧΤΣΙΟΓΛΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΡΙΑ ΥΠΟΥΡΓΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΘΕΑΝΩ ΦΩΤΙΟΥ .


ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΤΡΙΤΕΚΝΩΝ (ΠΟΤ)
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
01/11/2017
ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΕΦΗ ΑΧΤΣΙΟΓΛΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΡΙΑ ΥΠΟΥΡΓΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΘΕΑΝΩ ΦΩΤΙΟΥ . 
Η συνάντηση που διήρκεσε μία ώρα διεξήχθη σε πολύ καλό κλίμα και τέθηκαν επί τάπητος τα προβλήματα που απασχολούν τις τρίτεκνες οικογένειες. Συγκεκριμένα, ζητήθηκε να υλοποιηθεί πάγιο αίτημα των τριτέκνων, που αφορά την πλήρη εξομοίωσή τους με τους πολύτεκνους, ωστόσο αυτό φάνηκε πως δύσκολα μπορεί να ικανοποιηθεί.
Τόσο η υπουργός Εργασίας Έφη Αχτσιόγλου όσο και η αναπληρώτρια Υπουργός Κοινωνικής Ασφάλισης και Αλληλεγγύης Θεανώ Φωτίου διαβεβαίωσαν ότι τα επιδόματα των τριτέκνων δεν πρόκειται να μειωθούν, αντιθέτως στόχος του Υπουργείου είναι να στηριχθούν οι οικογένειες και να ενισχυθεί ακόμα περισσότερο το επίδομα για τις οικογένειες με ένα ή δύο παιδιά.
Επίσης προγραμματίζονται από το Υπουργείο Δομές υποστήριξης για οικογένειες που θα γίνουν ανά την Ελλάδα, ενώ συζητήθηκε και το πρόγραμμα ΤΕΒΑ που αφορά την διανομή τροφίμων σε ανθρώπους και οικογένειες με πολύ χαμηλά εισοδήματα.

Δευτέρα 9 Οκτωβρίου 2017

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΒΙΒΛΙΟΥ "ΦΩΣ ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΘΥΕΛΛΑ" ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΚΡΕΜΜΥΔΑ

Η Ένωση Τριτέκνων Σαλαμίνας μετά από πρόσκληση της Δημάρχου και του Αντιδημάρχου του Τμήματος Παιδείας Δια Βίου Μάθησης και Πολιτισμού, καλεί τα μέλη της και όλους τους φίλους στην παρουσίαση του νέο βιβλίου του καταξιωμένου συγγραφέα-ηθοποιού κ. Κώστα Κρεμμύδα "Φως μέσα στη θύελλα", που θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 12 Οκτωβρίου, 2017 και ώρα 19:00μ.μ. στην αίθουσα Δημήτρη Μπόγρη του Δημαρχιακού Μεγάρου Σαλαμίνας. Η βραδιά θα περιέχει και χορούς από την χορευτική ομάδα του Λυκείου Σαλαμίνας!! 

Πέμπτη 5 Οκτωβρίου 2017

Η "ΗΛΙΑΧΤΙΔΑ" ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΧΑΡΑ ΣΤΟΥΣ ΜΙΚΡΟΥΣ ΜΑΣ ΦΙΛΟΥΣ!!

Μετά από καλοδεχούμενη πρόσκληση της "Ηλιαχτίδας" η Ένωση Τριτέκνων Σαλαμίνας προσκαλεί τους μικρούς της φίλους να λάβουν μέρος στο δημιουργικό εργαστήρι της "Ηλιαχτίδας" όπου θα έχουν την δυνατότητα να απολαύσουν διάφορα παραμυθάκια και να δημιουργήσουν όμορφες κατασκευές.  Η είσοδος είναι ελεύθερη αλλά μην ξεχάσετε να κάνετε κράτηση στα τηλέφωνα
2104671513 και 6989073170.  Ραντεβού 7/10 και 14/10 - Σαλαμινομάχων 1Α, Καματερό!!!

Τετάρτη 4 Οκτωβρίου 2017

ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΡΥΘΜΙΚΗ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΩΝ ΤΡΙΤΕΚΝΩΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΩΝ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΤΡΙΤΕΚΝΩΝ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ


Ο Σ.Φ.Α.Σ. Αμπελακιακός προσφέρει στα παιδιά των τρίτεκνων οικογενειών της Ένωσης Τριτέκνων Σαλαμίνας, έκπτωση 20% (είκοσι τις εκατό) για να χαρούν τα μαθήματα της Ρυθμικής Γυμναστικής!!
Τα μαθήματα θα διεξάγονται κάθε Τετάρτη και Παρασκευή, από 18:00μ.μ. έως 19:00μ.μ. στην αίθουσα Δημοτικών Συμβουλίων της Δημοτικής Κοινότητας Αμπελακίου.  Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους αρμόδιους, στο 6974 958 388

Κυριακή 25 Ιουνίου 2017

Ετήσια Αρτοκλασία Ένωσης Τριτέκνων Σαλαμίνας

Την Παρασκευή 23 Ιουνίου, 2017 στην Ιερά Μονή Παναγίας Οδηγήτριας (Βασιλικά) πραγματοποιήθηκε η καθιερωμένη ετήσια Αρτοκλασία της Ένωσης Τριτέκνων Σαλαμίνας.
Η Πρόεδρος και το Δ.Σ. εύχονται  σε όλα τα μέλη της Ένωσης Τριτέκνων Σαλαμίνας υγεία και ψυχική ηρεμία για τις δύσκολες μέρες που διανύουμε.

Τετάρτη 7 Ιουνίου 2017

Αιτήσεις ΚΔΑΠ μέχρι την Παρασκευή 9 Ιουνίου, 2017

ΔΗΜΟΣ  ΣΑΛΑΜΙΝΟΣ

Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η

   Με αφορμή τις σχετικές ανακοινώσεις-ενημερώσεις οι οποίες έχουν ήδη αναρτηθεί στην ιστοσελίδα της Ε.Ε.Τ.Α.Α Α.Ε, παρακαλούμε όπως ενημερώσετε τους γονείς, ότι  ξεκινά για το σχολικό έτος 2017-2018 η Δράση “ Εναρμόνιση Επαγγελματικής και Οικογενειακής ζωής”, ΚΔΑΠ, κατηγορίας Γ, η οποία αφορά παιδιά από την ηλικία εγγραφής στην υποχρεωτική Εκπαίδευση έως δώδεκα ετών ( 5-12 ετών ) καθώς και παιδιά με ελαφράς μορφής κινητικά ή αισθητηριακά προβλήματα.
 Σκοπός της ανωτέρω δράσης είναι η απασχόληση των παιδιών εκτός σχολικού ωραρίου, η αξιοποίηση του ελεύθερου χρόνου τους με την ατομική-οργανωμένη δραστηριότητα καθώς και η εξυπηρέτηση των γονέων.
 Ωφελούμενες/οι της δράσης είναι:
ñ  Μητέρες παιδιών ( 5-12 ετών )
ñ  Άτομα (γυναίκες και άνδρες), στα οποία έχει παραχωρηθεί με δικαστική απόφαση η επιμέλεια των παιδιών
 Προτεραιότητα θα δοθεί σε γονείς που είναι άνεργοι ή επισφαλώς απασχολούμενοι ή έχουν εισοδήματα κάτω από το κατώφλι της φτώχειας.
 Δικαίωμα υποβολής αίτησης-δήλωσης έχουν οι κάτωθι:
  1. Οι εργαζόμενες μητέρες στην Ελλάδα ως μισθωτές ή αυτοαπασχολούμενες στον πρωτογενή τομέα ή εκτός πρωτογενή τομέα
  2. Εργαζόμενες με εργόσημο (περιστασιακή απασχόληση)
  3. Οι συμμετέχουσες σε Ο.Ε ή Ε.Ε ή Ι.Κ.Ε ή Ε.Π.Ε ή ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ Ε.Π.Ε
  4. Οι άνεργες οι οποίες πρέπει να διαθέτουν Δελτίο Ανεργίας σε ισχύ
 Όλες οι σχετικές  λεπτομέρειες σχετικά με τα δικαιολογητικά που απαιτούνται ανά περίπτωση απασχόλησης και κάθε άλλη πληροφορία, θα περιλαμβάνονται στη ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗ ΠΡΑΞΕΩΝ ΣΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΤΗΣ ΔΡΑΣΗΣ “ ΕΝΑΡΜΟΝΙΣΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗΣ ΚΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ ΖΩΗΣ”, για το Σχολικό Έτος 2017-2018, που θα αναρτηθεί στη διεύθυνση (www.eetaa.gr) εντός των επόμενων ημερών.
   Ο Δήμος Σαλαμίνος ( Φορέας ) προτίθεται να λειτουργήσει και τις δύο (2) δομές που διαθέτει δηλ. και το Δημοτικό Σχολείο Αιαντείου και το Δημοτικό Σχολείο Αμπελακίων, επανδρωμένα με το απαραίτητο και κατάλληλο προσωπικό, γεγονός που θα εξαρτηθεί άμεσα από το ενδιαφέρον που θα επιδείξουν οι ωφελούμενες μητέρες, ως προς την υποβολή των αιτήσεων συμμετοχής.
  Για οποιεσδήποτε περαιτέρω πληροφορίες και απορίες,  μπορείτε να απευθύνεστε στο τηλέφωνο  2132027582 του τμήματος Παιδείας Δια Βίου Μάθησης και Πολιτισμού,  από τις 09:00 π.μ έως τις 13:00 μ.μ., καθημερινά.

     ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ

                                      ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ  ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ


                                                      ΜΑΡΙΔΑΚΗΣ  ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
                        

                                                                                      

Τετάρτη 3 Μαΐου 2017

Πρωτομαγιά στα Σελήνια!!



Για άλλη μία χρονιά η Ένωση Τριτέκνων Σαλαμίνας ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα του Προέδρου της Δημοτικής Κοινότητας Σεληνίων κυρίου Γιώργου Επιτρόπουλου και με χαρά συμμετείχε στον εαορτασμό της Πρωτομαγιάς σκορπίζοντας άφθονο κέφι και χαρά στον κόσμο που επισκέφθηκε την Πλατεία Αγίου Νικολάου!!!
Και του χρόνου με υγεία!!!




Μάγεψε μικρούς και μεγάλους η Κάρμεν Ρουγγέρη!!!

Την Παγκόσμια Ημέρα Παιδικού Βιβλίου τίμησε η Ένωση Τριτέκνων Σαλαμίνας την Κυριακή 30 Απριλίου, 2017, προσφέροντας στα μέλη, στους φίλους και γνωστούς μια μοναδική ευκαιρία να απολαύσουν την
 εξαίρετη ηθοποιό και συγγραφέα  Κάρμεν Ρουγγέρη.
Η αίθουσα της Δημοτικής Κοινότητας Αμπελακίου γέμισε από μικρά αλλά και "μεγάλα" παιδιά,  που περίμεναν με αγωνία να γνωρίσουν από κοντά την αγαπημένη τους Κάρμεν.


Η Πρόεδρος καλωσόρισε και ευχαρίστησε το πλήθος κόσμου και στην συνέχεια αναφέρθηκε στην λαμπρή σταδιοδρομία της κυρίας Ρουγγέρη.
Ο Αντιδήμαρχος Δημοτικής Κοινότητας Αμπελακίου με τον πάντα υπέροχο και μοναδικό του τρόπο, έκανα μια σύντομη αλλά πολύ ενδιαφέρον αναφορά στην πλούσια ελληνική μυθολογία μας.
Στην συνέχεια, μια ομάδα παιδιών, με την καθοδήγηση της νηπιαγωγού κυρίας Φωτεινής Μπαμπάλα, μέσα από μια μικρή "παράσταση"  και με έναν δικό τους τρόπο, παρουσίασαν την ιστορία του βιβλίου.
Φανερά συγκινημένη, η κυρία Ρουγγέρη έδωσε συγχαρητήρια στα παιδιά και μετά τα ταξίδεψε στον κόσμο του Περσέα και της Ανδρομέδας αφηγώντας όλη την ιστορία με έναν τρόπο μαγικό και με μια φωνή που άγγιξε τους πάντες!
Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους η Δήμαρχος Σαλαμίνας κυρία Ισιδώρα Παπαθανασίου Νάννου, ο Αντιδήμαρχος Δημοτικήςς Κοινότητας Αμπελακίου, ο Αντιδήμαρχος Καθαριότητας κύριος  Γιάννης Σκιαθίτης, ο Αντιδήμαρχος Καθημερινότητας κύριος Πάκης Γκλίστης, ο Πρόεδρος Δημοτικής Κοινότητας Σεληνίων κύριος Γιώργος Επιτρόπουλος,και  ο Διευθυντής Δημοτικού Σχολείου Σεληνίων κύριος Σωτήρης Καλαμπόκης.







Παρασκευή 21 Απριλίου 2017

Η Κάρμεν Ρουγγέρη έρχεται Σαλαμίνα!!!

Η Ένωση Τριτέκνων Σαλαμίνας, σε συνεργασία με τις Εκδόσεις Ψυχογιός, σας προσκαλούν σε μία συνάντηση με την καταξιωμένη και πολυαγαπημένη συγγραφέα - ηθοποιό όλων μας, την κυρία Κάρμεν Ρουγγέρη.
Η συγγραφέας θα διηγηθεί στα μικρά και "μεγάλα" παιδιά τον παραμυθένιο μύθο του Περσέα και της Ανδρομέδας και θα εντυπωσιάσει για άλλη μια φορά το κοινό της!
Σας περιμένουμε όλους και όλες την Κυριακή 30 Απριλίου 2017, στην αίθουσα της Δημοτικής Κοινότητας Αμπελακίου, στις 18:00μ.μ.

Σάββατο 25 Μαρτίου 2017

Η Ένωση Τριτέκνων Σαλαμίνας τιμά τους Ήρωες του 1821


 Η 25η Μαρτίου αποτελεί διπλή γιορτή για την Ελλάδα και την Ορθοδοξία.  Εορτάζεται ο Ευαγγελισμός της Θεοτόκου και ο ξεσηκωμός των υπόδουλων Ελλήνων κατά του τουρκικού δυνάστη για ελευθερία και αυτοδιάθεση.  Είναι μια σημαντική ημερομηνία για την Νεώτερη Ιστορία της Ελλάδας ως αφετηρία της εθνικής παλιγγενεσίας.
Το σύνθημα "Ελευθερία ή Θάνατος", έγινε το εθνικό σύνθημα της Ελλάδας.  Από το 1838 η 25η Μαρτίου καθιερώθηκε ως επέτειος της έναρξης της Επανάστασης, ως ημέρα εθνικής εορτής και αργίας.
Η Πρόεδρος και το Δ.Σ της Ένωσης Τριτέκνων Σαλαμίνας σας εύχεται Χρόνια Πολλά!!



















Τρίτη 14 Φεβρουαρίου 2017

Δυναμικές παρεμβάσεις της Πανελλαδικής Ομοσπονδίας Τριτέκνων για την εξομοίωση τριτέκνων με πολυτέκνους – Να υλοποιήσει ο ΣΥΡΙΖΑ τις προεκλογικές του προτάσεις

Τετάρτη 15 Φεβρουαρίου, 2017



Π Α Ν Ε Λ Λ Α Δ Ι Κ Η
Ο Μ Ο Σ Π Ο Ν Δ Ι Α  Τ Ρ Ι Τ Ε Κ Ν Ω Ν
(2θμιο σωματείο)
Μακρυνίτσας 9, ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΟΙ  - ΑΘΗΝΑΙ

Δυναμικές παρεμβάσεις
της Πανελλαδικής Ομοσπονδίας Τριτέκνων
για την εξομοίωση τριτέκνων με πολυτέκνους –

Να υλοποιήσει ο ΣΥΡΙΖΑ τις προεκλογικές του προτάσεις

Πραγματοποιήθηκε ο πρώτος κύκλος συναντήσεων για το νέο Δ.Σ της Πανελλαδικής  Ομοσπονδίας Τριτέκνων  (ΠΟΤ).

Αποκριάτικος Χορός της Ένωσης Τριτέκνων Σαλαμίνας

Παρασκευή 13 Ιανουαρίου 2017

Με μεγάλη επιτυχία η εκδήλωσή μας για την "Παγκόσμια Ημέρα του Παιδιού"!!!

Στα πλαίσια των δράσεων του Συλλόγου μας, η Ένωση Τριτέκνων Σαλαμίνας, σε συνεργασία με το Κέντρο Υγείας Σαλαμίνας διοργάνωσε τιμητική εκδήλωση για την Παγκόσμια Ημέρα του Παιδιού, το Σάββατο 10 Δεκεμβρίου, 2016, στην Αίθουσα «Δημήτρη Μπόγρη» του Δημαρχιακού Μεγάρου.
Η εκδήλωση διεξάγει με μεγάλη επιτυχία και η αίθουσα πλημμύρισε από μικρούς και μεγάλους, οι οποίοι παρακολούθησαν τις άκρως ενδιαφέρον ομιλίες που παρουσίασε η ομάδα του Κέντρου Υγείας. Θέματα που αφορούν την μάθηση ως προς την φροντίδα του σώματος, το ασφαλές «σερφάρισμα» στο διαδίκτυο, παίζοντας δίχως κλάματα, τις Πρώτες Βοήθειες, η συμπεριφορά των γονιών και των παιδιών στο σπίτι και τέλος, πως κανένας δεν έχει δικαίωμα πάνω στα παιδικά σώματα.
Στην συνέχεια ακολούθησε το διαδραστικό μέρος του προγράμματος που ήταν αφιερωμένο στους μικρούς μας φίλους αλλά με εξίσου χαρά παρακολούθησαν και οι μεγάλοι μας φίλοι, μιας και ο ταχυδακτυλουργός μας, κατάφερε να κρατήσει το ενδιαφέρον όλων μας στο ζενίθ με τα υπέροχα μαγικά του κόλπα. Στην συνέχεια τα παιδιά έγραψαν γράμματα στον Άγιο Βασίλη και τελειώνοντας δέχτηκαν και την έκπληξη της επίσκεψης του! Μία επίσκεψη που τους γέμισε με γλυκίσματα, πολύχρωμα μπαλόνια και όμορφα παραμυθάκια!
Η Ένωση Τριτέκνων θα ήθελε να ευχαριστήσει όλους όσους μας τίμησαν με την παρουσία τους και ιδιαίτερα την Δήμαρχο μας, κυρία Ισιδώρα Παπαθανασίου Νάννου. Επίσης ευχαριστούμε τον Ναύαρχο Επίτιμο Αρχηγό Γ.Ε.Ν. και τ. Υφυπουργό Άμυνας κ. Δημήτρη Ελευσινιώτη, την Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Μαρία Πολύζου, τον Αντιδήμαρχο Καθαριότητας κ. Αντώνη Χατζή, τον Αντιδήμαρχο Καθημερινότητας κ. Γιάννη Βενετσάνο, τον Πρόεδρο του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Σαλαμίνας κ. Γιάννη Λένη, τον Πρόεδρο της Δημοτικής Επιτροπής Παιδείας και Αντιπρόεδρο του Δημοτικού Λιμενικου Ταμείου Σαλαμίνας κ. Προκόπη Γκλίστη, τον Πρόεδρο της Σχολικής Επιτροπής Πρωτοβάθμιας Εκαπίδευσης κ. Γιάννη Σκιαθίτη, την Πρόεδρο της Κοινότητας Αιαντείου κ. Καίτη Παυλίδη Μπούνταλη, τον Υπεύθυνο Ηλεκτροφωτισμού κ. Αλέξανδρο Πάλλα, τους Δημοτικούς Συμβούλους κ. Ανίκητο Μακρένογλου, κ. Γιάννη Μαμμή, κ. Μιχάλη Σπλαγκούνια και κ.Βασίλη Φασουλή και την Πρόεδρο της Ένωσης Γονέων και Κηδεμόνων κ. Ρούλα Ραπατζίκου.
Ευχαριστούμε για την άψογη συνεργασία τους την ομάδα του Κέντρου Υγείας Σαλαμίνας, με επικεφαλής την κ. Αγορίτσα Κουλούρη και στη συνέχεια την κ. Ευαγγελία Δουμένη, την κ. Ειρήνη Κατσουλιέρη, την κ. Σταυρούλα Ζησοπούλου, την κ. Δέσποινα Αρώνη, την κ. Παναγιώτα Παπαδημητρίου και τον κ. Λουκά Μπούζα.
Επίσης ευχαριστούμε τους χορηγούς μας Koulis 1980, Κρητικά Προϊόντα «Ο Κρυονερίτης», Salamisol.gr, Μπουκέτο Μπαλόνια, ΑΒ Βασιλόπουλος, Playmobil, κ. Παναγιώτη Χατζηστεργίου και τον κ. Ιωάννη Γκιόκα (Έμπορος Λαχανικών και Φρούτων).
Τέλος ένα μεγάλο ευχαριστώ στην δική μου ομάδα, μια ομάδα πρόθυμη να δώσει όλο της το είναι για να φέρει εις πέρας ότι αναλαμβάνει και με προθυμία να βοηθήσει τον συνάνθρωπο μας, την κ. Μαρία Στιβακτάκη, την κ. Γεωργία Παπαϊωάννου, την κ. Βιολέττα Ηλιάδου, την κ. Δέσποινα Κεχαγιά, τον κ. Νίκο Αλεξανδρή, την κ. Χριστίνα Κατωπόδη, την κ. Μυρτώ Γεράρδη, την κ. Όλγα Ξύγκη αλλά και τους εθέλοντες μας την κ. Θεοδώρα Ιωάννου και την κ. Γεωργία Δρίβα.
Με εκτίμηση
Η Πρόεδρος
Νίκη Πρωτονοταρίου

Σάββατο 7 Ιανουαρίου 2017

Συνέντευξη της Προέδρου της Ένωσης Τριτέκνων Σαλαμίνας στην εκπομπή»Ο ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΗΣ ΤΟΥ ΚΑΝΑΠΕ»

Συνέντευξη θα δώσει η Πρόεδρος της Ένωσης Τριτέκνων Σαλαμίνας κα Νίκη Πρωτονοτάριου, τη Δευτέρα 9/1 και ώρα 21:oo, στην εκπομπή του salamisol web radio «Ο ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΗΣ ΤΟΥ ΚΑΝΑΠΕ» και τον Πάρι Γραμμό.
Συνδεθείτε:http://salamisol.gr/player.html

Στην Ένωσή μας το φλουρί της πίτας της Δημοτικής Κοινότητας Σεληνίων!!!

Δυναμική ήταν η παρουσία της Ένωσης Τριτέκνων Σαλαμίνας στη κοπή της πίτας της Δημοτικής Κοινότητας Σεληνίων