Ένωση Τριτέκνων Σαλαμίνας

Ένωση Τριτέκνων Σαλαμίνας

Πέμπτη 14 Ιανουαρίου 2021

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΜΕ ΕΝΩΣΗ ΤΡΙΤΕΚΝΩΝ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ 12-01-2021


Μέσα στα πλαίσια της κοινωνικής προσφοράς της Ένωσης Τριτέκνων Σαλαμίνας, μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου συναντήθηκαν με τον Δήμαρχο Σαλαμίνας κ. Γιώργο Παναγόπουλο.

Μαζί με τις ευχές για το νέο έτος συζητήθηκαν και τα αιτήματα μας, τα οποία ο Δήμαρχος συμμερίστηκε και υποσχέθηκε μελλοντικά θετικά μέτρα τα οποία θα ανακοινώσει ο ίδιος σε σύντομο χρονικό διάστημα.

Πέρα αυτών, είχαμε την χαρά να ενισχύσουμε και εμείς, μια πολύ θετική κίνηση του Δήμου μας προσφέροντας τρόφιμα μακράς διαρκείας στο Κουτί του Φοιτητή.


 

Κυριακή 10 Ιανουαρίου 2021

ΚΟΠΗ ΒΑΣΙΛΟΠΙΤΑΣ 2021 ΕΝΩΣΗΣ ΤΡΙΤΕΚΝΩΝ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ

Κεκλεισμένων των θυρών και με όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας, η Ένωση Τριτέκνων Σαλαμίνας, σήμερα Κυριακή 10 Ιανουαρίου 2021, έκοψε την καθιερωμένη Βασιλόπιτα της παρουσία μόνο των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου.

Ο τυχερός για το 2021 είναι ο Αντιδήμαρχος Αμπελακίου, κύριος Κώστας Λένης!

Η Πρόεδρος και το Διοικητικό Συμβούλιο εύχεται στα μέλη του η φετινή χρονιά να είναι πιο ελπιδοφόρα από αυτή που μας πέρασε, με λιγότερα προβλήματα και με υγεία για όλο τον κόσμο.

Και φέτος η Ένωση Τριτέκνων θα είναι δίπλα στα μέλη της αλλά και σε όσους συνανθρώπους μπορούμε να βοηθήσουμε και να φανούμε χρήσιμοι. Συνεχίζουμε τον αγώνα μας, ευελπιστώντας να πετύχουμε όσους περισσότερους από τους στόχους μας και τα μελλοντικά σχέδια.

Καλή και ευλογημένη χρονιά!!

Με εκτίμηση

Η Πρόεδρος & το Διοικητικό Συμβούλιο

Ένωση Τριτέκνων Σαλαμίνας