Ένωση Τριτέκνων Σαλαμίνας

Ένωση Τριτέκνων Σαλαμίνας

Κυριακή 25 Ιουνίου 2017

Ετήσια Αρτοκλασία Ένωσης Τριτέκνων Σαλαμίνας

Την Παρασκευή 23 Ιουνίου, 2017 στην Ιερά Μονή Παναγίας Οδηγήτριας (Βασιλικά) πραγματοποιήθηκε η καθιερωμένη ετήσια Αρτοκλασία της Ένωσης Τριτέκνων Σαλαμίνας.
Η Πρόεδρος και το Δ.Σ. εύχονται  σε όλα τα μέλη της Ένωσης Τριτέκνων Σαλαμίνας υγεία και ψυχική ηρεμία για τις δύσκολες μέρες που διανύουμε.

Τετάρτη 7 Ιουνίου 2017

Αιτήσεις ΚΔΑΠ μέχρι την Παρασκευή 9 Ιουνίου, 2017

ΔΗΜΟΣ  ΣΑΛΑΜΙΝΟΣ

Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η

   Με αφορμή τις σχετικές ανακοινώσεις-ενημερώσεις οι οποίες έχουν ήδη αναρτηθεί στην ιστοσελίδα της Ε.Ε.Τ.Α.Α Α.Ε, παρακαλούμε όπως ενημερώσετε τους γονείς, ότι  ξεκινά για το σχολικό έτος 2017-2018 η Δράση “ Εναρμόνιση Επαγγελματικής και Οικογενειακής ζωής”, ΚΔΑΠ, κατηγορίας Γ, η οποία αφορά παιδιά από την ηλικία εγγραφής στην υποχρεωτική Εκπαίδευση έως δώδεκα ετών ( 5-12 ετών ) καθώς και παιδιά με ελαφράς μορφής κινητικά ή αισθητηριακά προβλήματα.
 Σκοπός της ανωτέρω δράσης είναι η απασχόληση των παιδιών εκτός σχολικού ωραρίου, η αξιοποίηση του ελεύθερου χρόνου τους με την ατομική-οργανωμένη δραστηριότητα καθώς και η εξυπηρέτηση των γονέων.
 Ωφελούμενες/οι της δράσης είναι:
ñ  Μητέρες παιδιών ( 5-12 ετών )
ñ  Άτομα (γυναίκες και άνδρες), στα οποία έχει παραχωρηθεί με δικαστική απόφαση η επιμέλεια των παιδιών
 Προτεραιότητα θα δοθεί σε γονείς που είναι άνεργοι ή επισφαλώς απασχολούμενοι ή έχουν εισοδήματα κάτω από το κατώφλι της φτώχειας.
 Δικαίωμα υποβολής αίτησης-δήλωσης έχουν οι κάτωθι:
  1. Οι εργαζόμενες μητέρες στην Ελλάδα ως μισθωτές ή αυτοαπασχολούμενες στον πρωτογενή τομέα ή εκτός πρωτογενή τομέα
  2. Εργαζόμενες με εργόσημο (περιστασιακή απασχόληση)
  3. Οι συμμετέχουσες σε Ο.Ε ή Ε.Ε ή Ι.Κ.Ε ή Ε.Π.Ε ή ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ Ε.Π.Ε
  4. Οι άνεργες οι οποίες πρέπει να διαθέτουν Δελτίο Ανεργίας σε ισχύ
 Όλες οι σχετικές  λεπτομέρειες σχετικά με τα δικαιολογητικά που απαιτούνται ανά περίπτωση απασχόλησης και κάθε άλλη πληροφορία, θα περιλαμβάνονται στη ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗ ΠΡΑΞΕΩΝ ΣΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΤΗΣ ΔΡΑΣΗΣ “ ΕΝΑΡΜΟΝΙΣΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗΣ ΚΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ ΖΩΗΣ”, για το Σχολικό Έτος 2017-2018, που θα αναρτηθεί στη διεύθυνση (www.eetaa.gr) εντός των επόμενων ημερών.
   Ο Δήμος Σαλαμίνος ( Φορέας ) προτίθεται να λειτουργήσει και τις δύο (2) δομές που διαθέτει δηλ. και το Δημοτικό Σχολείο Αιαντείου και το Δημοτικό Σχολείο Αμπελακίων, επανδρωμένα με το απαραίτητο και κατάλληλο προσωπικό, γεγονός που θα εξαρτηθεί άμεσα από το ενδιαφέρον που θα επιδείξουν οι ωφελούμενες μητέρες, ως προς την υποβολή των αιτήσεων συμμετοχής.
  Για οποιεσδήποτε περαιτέρω πληροφορίες και απορίες,  μπορείτε να απευθύνεστε στο τηλέφωνο  2132027582 του τμήματος Παιδείας Δια Βίου Μάθησης και Πολιτισμού,  από τις 09:00 π.μ έως τις 13:00 μ.μ., καθημερινά.

     ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ

                                      ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ  ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ


                                                      ΜΑΡΙΔΑΚΗΣ  ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ