Ένωση Τριτέκνων Σαλαμίνας

Ένωση Τριτέκνων Σαλαμίνας

Τρίτη 28 Νοεμβρίου 2017

ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΣΤΗΝ ΣΑΛΑΜΙΝΑ!!!

Η Ένωση Τριτέκνων Σαλαμίνας σε συνεργασία με την P&J Art Productions έχουν την τιμή να παρουσιάσουν για πρώτη φορά στην Ελλάδα το έργο "La Coppelia", διασκευασμένο ως χοροθεατρική παραάσταση για μικρούς και μεγάλους!
Η ιστορία ξεκινά στην πλατεία ενώς χωριού της κεντρικής Ευρώπης.  Αυτό το χωριό δεν έχει πολλούς κατοίκους και όλοι είναι μονιασμένοι.. Όλοι εκτός από τον "Doctor Coppelius" έναν μοναχικό παιχνιδοποιό που αρέσκεται να φτιάχνει κούκλες, αποξενωμένος από τους υπόλοιπους κατοίκους του χωριού.
Σκοπός της ζωής του είναι κάποια στιγμή να καταφέρει να ζωντανέψει τα δημιουργήματα του! Τις κούκλες του!
Μα πιο πολύ από όλες τις κούκλες είναι να καταφέρει να ζωντανέψει το τελευταίο του δημιούργημα, μία κούκλα τόσο όμορφη σαν πραγματική δεσποινίδα, που της έδωσε το όνομα του "Coppelia".
Η Coppelia, με τις τελευταίες πινελιές του δημιουργού της ήταν πια μια πανέμορφη δεσποινίδα με κατακόκκινα μαλλιά και υπέροχα μεγάλα μάτια!
Ο "Doctor Coppelius" τοποθετεί την κούκλα του σε μια καρέκλα στο μπαλκόνι του σπιτιού του.
Ενώ η Coppelia είναι πλέον καθισμένη στο μπαλκόνι... γίνεται μια μικρή αλλά πολύ όμορφη και γλυκιά παρεξήγηση....
Και κάπως έτσι ξεκινά η υπέροχη ιστορία......
Σας περιμένουμε όλους, μικρούς και μεγάλους, για να απολαύσετε αυτό το υπέροχο έργο και να μάθετε την συνέχεια και το εκπληκτικό του φινάλε!!

Παρασκευή 3 Νοεμβρίου 2017

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΕΦΗ ΑΧΤΣΙΟΓΛΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΡΙΑ ΥΠΟΥΡΓΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΘΕΑΝΩ ΦΩΤΙΟΥ .


ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΤΡΙΤΕΚΝΩΝ (ΠΟΤ)
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
01/11/2017
ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΕΦΗ ΑΧΤΣΙΟΓΛΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΡΙΑ ΥΠΟΥΡΓΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΘΕΑΝΩ ΦΩΤΙΟΥ . 
Η συνάντηση που διήρκεσε μία ώρα διεξήχθη σε πολύ καλό κλίμα και τέθηκαν επί τάπητος τα προβλήματα που απασχολούν τις τρίτεκνες οικογένειες. Συγκεκριμένα, ζητήθηκε να υλοποιηθεί πάγιο αίτημα των τριτέκνων, που αφορά την πλήρη εξομοίωσή τους με τους πολύτεκνους, ωστόσο αυτό φάνηκε πως δύσκολα μπορεί να ικανοποιηθεί.
Τόσο η υπουργός Εργασίας Έφη Αχτσιόγλου όσο και η αναπληρώτρια Υπουργός Κοινωνικής Ασφάλισης και Αλληλεγγύης Θεανώ Φωτίου διαβεβαίωσαν ότι τα επιδόματα των τριτέκνων δεν πρόκειται να μειωθούν, αντιθέτως στόχος του Υπουργείου είναι να στηριχθούν οι οικογένειες και να ενισχυθεί ακόμα περισσότερο το επίδομα για τις οικογένειες με ένα ή δύο παιδιά.
Επίσης προγραμματίζονται από το Υπουργείο Δομές υποστήριξης για οικογένειες που θα γίνουν ανά την Ελλάδα, ενώ συζητήθηκε και το πρόγραμμα ΤΕΒΑ που αφορά την διανομή τροφίμων σε ανθρώπους και οικογένειες με πολύ χαμηλά εισοδήματα.