Ένωση Τριτέκνων Σαλαμίνας

Ένωση Τριτέκνων Σαλαμίνας

Τρίτη 27 Ιουλίου 2021

ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΕΝΩΣΗΣ ΤΡΙΤΕΚΝΩΝ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ ΜΕ ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Στις δύσκολες μέρες που διανύει όλη η Ελλάδα, είναι ευχάριστο να υπάρχουν ακόμα άνθρωποι που θα ήθελαν να προσφέρουν.

Έτσι και η Εθνική Τράπεζα Ελλάδος, και συγκεκριμένα η Προϊσταμένη Ιδιωτών του παραρτήματος της Σαλαμίνας, κ.Έφη Νάννου, μετά από επικοινωνία με την Πρόεδρο της Ένωσης Τριτέκνων Σαλαμίνας κ. Νίκη Πρωτονοταρίου, και γνωρίζοντας πολύ καλά τα περιβαλλοντικά προβλήματα των τελευταίων χρόνων και τα προβλήματα υγείας, προχώρησε στην προσφορά δύο ασφαλιστικών προγραμμάτων για τα μέλη του Συλλόγου.  Το πρώτο περιλαμβάνει την πλήρη ασφάλιση ακινήτου από πυρκαγιά, σεισμό, κτύπημα κεραυνού, ευρεία έκρηξη, πτώση αεροσκάφους κλπ.

Το δεύτερο περιλαμβάνει την πλήρη ασφάλιση του Προγράμματος Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας και περιλαμβάνει δωρεάν διαγνωστικές - εξωνοσοκομειακές εξετάσεις.

Και τα δύο προγράμματα προσφέρονται σε ειδικά διαμορφωμένες τιμές για τα μέλη του Συλλόγου της Ένωσης Τριτέκνων Σαλαμίνας.

Ευχαριστούμε θερμά την Εθνική Τράπεζα Ελλάδος για αυτή την προσφορά της.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε με την κ. Νάννου στο τηλέφωνο 2104641209

Εθνική Τράπεζα, Ακτή Καραϊσκάκη 22-23, Σαλαμίνα



















Παρασκευή 23 Ιουλίου 2021

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΕΝΩΣΗΣ ΤΡΙΤΕΚΝΩΝ ΜΕ ΝΙΚΟΛΑΟ ΣΟΥΤΑ, ΥΠΟΨΗΦΙΟ ΒΟΥΛΕΥΤΗ Β' ΠΕΙΡΑΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΛΥΣΗΣ

Χθες, Πέμπτη 22 Ιουλίου, 2021, το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Τριτέκνων Σαλαμίνας είχε την τιμή να συναντηθεί με τον υποψήφιο Βουλευτή Β' Πειραιά της Ελληνικής Λύσης κ. Νικόλαο Σούτα, στο πολιτικό γραφείο του ιδίου εδώ στην Σαλαμίνα.

Κατά την συνάντηση αναπτύχθηκε συζήτηση σε ένα πολύ φιλικό και ευχάριστο κλίμα, ενώ η Πρόεδρος παρέδωσε ενημερωτικό φάκελο τόσο σε τοπικά θέματα όσο και σε Πανελλαδικά, με την παράκληση να μεταφερθούν τα αιτήματα και οι διεκδικήσεις της Ένωσης Τριτέκνων Σαλαμίνας και της Πανελλαδικής Ομοσπονδίας Τριτέκνων στον Πρόεδρο της Ελληνικής Λύσης, κ. Κυριάκο Βελόπουλο.

 Κύρια θέματα συζήτησης βέβαια ήταν το Δημογραφικό πρόβλημα της Ελλάδας, η εξομοίωση τριτέκνων - πολυτέκνων, η ισόβια ιδιότητα του τρίτεκνου μετά την ενηλικίωση του πρώτου παιδιού, η μάστιγα τής ανεργίας και πολλά άλλα θέματα.  Στη συνέχεια, στα ίδια πλαίσια αλλά πιο συγκεκριμένα συζητήθηκαν θέματα που αφορούν τις Τρίτεκνους οικογένειες του νησιού μας.  

Ο κ. Σούτας εξέφρασε την ικανοποίηση του για την ενημέρωσή του και διαβεβαίωσε την αντιπροσωπεία της Ένωσης Τριτέκνων Σαλαμίνας ότι θα σταθεί αρωγός στα δίκαια αιτήματα που του εγνώσθησαν.


 

Παρασκευή 9 Ιουλίου 2021

ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΟΜΑΔΑΣ "ΧΕΙΡΟ-ΤΕΧΝΕΙΝ" ΕΝΩΣΗΣ ΤΡΙΤΕΚΝΩΝ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ

Η Ένωση Τριτέκνων Σαλαμίνας εν μέσω όλων των δραστηριοτήτων της, προχώρησε σε ακόμα μία συνεργασία, εντάσσοντας υπό τη σκέπη της τη χειροτεχνική ομάδα «Χειρο-τεχνείν», η οποία αποτελείται αυτή την στιγμή από 14 αξιόλογες κυρίες που με κέφι και μεράκι δημιουργούν αριστουργήματα!

Στις 30 Ιουνίου 2021 επισκεφθήκαμε τον Δήμαρχο μας κ. Γιώργο Παναγόπουλο, στον οποίο ανακοινώσαμε την συνεργασία μας. Ο ίδιος από την πλευρά του εγκάρδια δέχτηκε αυτή την απόφασή μας, τονίζοντας ακόμη μία φορά ότι θα είναι στο πλευρό μας για ό,τι χρειαστούμε και καλωσόρισε όλα τα νέα μέλη.

Εν μέσω του καλοκαιριού θα πραγματοποιηθεί μια σειρά από εκθέσεις σε διάφορα μέρη του νησιού μας, ξεκινώντας από την Κυριακή 18 Ιουλίου 2021, στην κεντρική πλατεία Αιαντείου, από τις 8μμ έως τα μεσάνυχτα. Θα χαρούμε πολύ να σας δούμε!