Ένωση Τριτέκνων Σαλαμίνας

Ένωση Τριτέκνων Σαλαμίνας

Πέμπτη 31 Δεκεμβρίου 2020

ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΕΝΔΥΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΠΑΙΧΝΙΔΙΩΝ ΣΤΟ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΤΡΙΤΕΚΝΩΝ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ


Εν όψη των εορτών και γνωρίζοντας την μεγάλη ανάγκη στήριξης και προσφοράς που έχει όλος ο κόσμος λόγω των δύσκολων καταστάσεων που αντιμετωπίζουμε όλοι, χθες Τετάρτη 30 Δεκεμβρίου, 2020,  η Ένωση Τριτέκνων Σαλαμίνας επισκέφτηκε το παράρτημα του Χαμόγελου του Παιδιού στο Περιστέρι.

Μετά από μια σύντομη ξενάγηση των εγκαταστάσεων και την ενημέρωση των δράσεων του Ιδρύματος, η Ένωση Τριτέκνων Σαλαμίνας παρέδωσε στο Χαμόγελο του Παιδιού κούτες που περιείχαν ρουχισμό και παιχνίδια.

Οι παιδικές φωνούλες ηχούσαν σε όλο το κτήριο θυμίζοντας μας πως μέσα στον καθένα μας δεν πρέπει να λείπει ποτέ το παιδικό πνεύμα έτσι ώστε να βγαίνει η καλοσύνη που πηγάζει μέσα στον καθένα μας και να μας υπενθυμίζει πως όλοι είμαστε άξιοι να προσφέρουμε στον συνάνθρωπο μας, μικρό ή μεγάλο, με λίγα ή πολλά κερδίζοντας ως ανταμοιβή το χαμόγελο που βγαίνει στα μάτια και στα χείλη τους.

Καλές γιορτές και Ευτυχισμένο το Νέο Έτος!!







Σάββατο 19 Δεκεμβρίου 2020

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΗ ΚΛΗΡΩΣΗ ΕΝΩΣΗΣ ΤΡΙΤΕΚΝΩΝ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ


 Απόψε στην Κοινότητα Αμπελακίου πραγματοποιήθηκε η Χριστουγεννιάτικη Κλήρωση της Ένωσης Τριτέκνων Σαλαμίνας.

Αρχικά η κλήρωση ήταν να πραγματοποιηθεί με την κλήρωση του Λαϊκού Λαχείου της Τρίτης 15 Δεκεμβρίου 2020.  Λόγω των έκτακτων μέτρων που λήφθηκαν αρχές Νοεμβρίου από το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, με το κλείσιμο των εμπορικών καταστημάτων και μέσα σε αυτά και τα Πρακτορεία Τυχερών Παιχνιδιών, αποφασίστηκε από το Δ.Σ. η κλήρωση τελικά να γίνει σε ζωντανή σύνδεση με κάθε διαφάνεια, σήμερα 19 Δεκεμβρίου, 2020.

Ο τυχερός λαχνός ήταν το νούμερο 0161.

Η Ένωση Τριτέκνων ευχαριστεί το Κρεοπωλείο Ρίζου (Παλούκια Σαλαμίνας) για την ευγενή χορηγία του έπαθλου το οποίο ήταν ένα γουρουνόπουλο.

Επίσης, ευχαριστεί την Πρόεδρο της Κοινότητας Αμπελακίου κα. Σταυρούλα Μαγιάτη για την συνεχή στήριξη της προς το έργο και τους στόχους του Συλλόγου.  Να σημειωθεί ότι η κα. Μαγιάτη ήταν η εκλεκτή της Ένωσης που τράβηξε τον τυχερό λαχνό!

Τέλος, ευχαριστούμε όλους εσάς που συμβάλλατε στην προσπάθεια αυτή της Ένωσης Τριτέκνων προσφέροντας είτε λίγα είτε πολλά για να μπορέσουμε να εκπληρώσουμε τον στόχο μας και στις φετινές γιορτές!!

Σας ευχόμαστε Καλά Χριστούγεννα και καλές γιορτές!!


Δευτέρα 7 Δεκεμβρίου 2020

ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΕΝΩΣΗΣ ΤΡΙΤΕΚΝΩΝ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ ΜΕ ΚΡΕΟΠΩΛΕΙΟ ΡΙΖΟΥ

 

Ευχαριστούμε την κ. Φωτούλα Ρίζου που δέχτηκε την πρόταση συνεργασίας της Ένωσης Τριτέκνων Σαλαμίνας προσφέροντας 12% (δώδεκα τις εκατό) έκπτωση στις αγορές των προϊόντων που προσφέρει το κατάστημα της.
Επίσης το Κρεοπωλείο Ρίζου τώρα έχει στην διάθεση όλων και ψητά στη σούβλα και με διανομή στον χώρο σας!!

Βασική προϋπόθεση των μελών η προσκόμιση της κάρτας μέλους σε ισχύ.

Ακτή Σαλαμινομάχων 36, Παλούκια
Τηλέφωνο επικοινωνίας:  2104673926