Ένωση Τριτέκνων Σαλαμίνας

Ένωση Τριτέκνων Σαλαμίνας

Τετάρτη 21 Φεβρουαρίου 2018

Απόκριες 2018


 Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το Αποκριάτικο πάρτι της Ένωσης Τριτέκνων Σαλαμίνας, ένα πάρτι που θα μείνει αξέχαστο στους μικρούς μας φίλους αλλά και στους μεγάλους!!

Την Κυριακή 18 Φεβρουαρίου, 2018, η αίθουσα της Δημοτικής Κοινότητας Αμπελακίου γέμισε από χαρούμενα προσωπάκια και παιδικές φωνές γεμάτες ενθουσιασμό και χαρά.

Θα θέλαμε για αρχή να ευχαριστήσουμε τον Πρόεδρο της Δημοτικής Κοινότητας Αμπελακίου, κύριο Γιώργο Ζόγγο, για την παραχώρηση της αίθουσας.
Στην συνέχεια, ευχαριστούμε που μας τίμησαν με την παρουσία τους ο Δημοτικός Σύμβουλος κύριος Γιάννης Μαμμής και από τον Σύλλογο ΣΕΒΑΣ Σαλαμίνας ο κύριος Μιχάλης Σπλαγκούνιας.

Ευχαριστούμε τον κλόουν Αχιλλέα που πρόσφερε στα παιδιά ατέλειωτες ώρες παιχνιδιών, χορό και τραγούδι. Μαζί του διασκέδασαν ακόμα και οι μεγάλοι συμμετέχοντας και οι ίδιοι στα παιχνίδια του!

Επίσης ευχαριστούμε για την ευγενή προσφορά τους τα σουπερμάρκετ ΑΒ Βασιλόπουλος, Σκλαβενίτης ΑΒΕΕ, Cash & Carry Σαρέλας, τα αρτοποιεία – ζαχαροπλαστεία Μόγιας και Ν. Μπίλλιας, το Μπουκέτο Μπαλόνια, την κυρία Χρυσούλα Πανάγου Διευθύντρια του ΑΒ Βασιλόπουλου παράρτημα Αμπελακίου, και όλους τους εθελοντές μας.

Μα πάνω από όλα θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλους τους γονείς, μέλη και μη του Συλλόγου, που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα μας.

Σας ευχόμαστε καλή Σαρακοστή!
Η Πρόεδρος & το Διοικητικό Συμβούλιο
ΕΝΩΣΗ ΤΡΙΤΕΚΝΩΝ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ




Παρασκευή 9 Φεβρουαρίου 2018

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΑΙΤΗΣΕΩΝ ΜΕΙΩΣΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΤΕΛΩΝ 2018

Στις 18 Δεκεμβρίου, 2017 μετά από εισήγηση της Δημάρχου κ. Ισιδώρα Νάννου, το Διοικητικό Συμβούλιο ενέκρινε την αναπροσαρμογή των δημοτικών τελών για το έτος 2018, με μείωση 15.1% για τους δημότες της Σαλαμίνας.
Για τις ειδικές κατηγορίες, απόρων, μακροχρόνια ανέργων, τριτέκνων, πολυτέκνων, μονογονεϊκών οικογενειών και ανθρώπων με αναπηρία, προβλέπεται μείωση από 50% έως ολική απαλλαγή, πάντα με βάση τα ζητούμενα κριτήρια.
Ενημερώνουμε τα μέλη μας, και όσες άλλες τρίτεκνες οικογένειες ενδιαφέρονται,  ότι από Δευτέρα 12 Φεβρουαρίου, 2018 έως και Τετάρτη 28 Φεβρουαρίου, 2018, καθημερινά από 9:00πμ έως 12:30μμ, στο γραφείο της Ένωσης Τριτέκνων Σαλαμίνας,  θα μπορείτε να καταβάλετε τις αιτήσεις σας για την Μείωση των Δημοτικών Τελών.  
Για τα απαιτούμενα δικαιολογητικά που θα χρειαστεί να προσκομίσετε, παρακαλείστε να περάσετε από το γραφείο για να παραλάβετε την φωτοτυπία όπου αναφέρει αναλυτικά τι θα χρειαστείτε. Στη συνέχεια, αφού συλλέξετε τα δικαιολογητικά, τα καταβάλετε με την αίτηση που θα συμπληρώσετε, στα αρμόδια άτομα που θα βρίσκονται στο γραφείο της Ένωσης Τριτέκνων, 1ος όροφος στην Κοινότητα Αμπελακίου (πρώην Δημαρχείο Αμπελακίου)

Για οποιαδήποτε άλλη απορία/πληροφορία , μπορείτε να επικοινωνείτε μαζί μας στα τηλέφωνα:  6974321838 - 6971951066

Δευτέρα 5 Φεβρουαρίου 2018

ΑΠΟΚΡΙΑΤΙΚΟ ΠΑΡΤΙ !!!

Η Ένωση Τριτέκνων Σαλαμίνας στους δύσκολους καιρούς που διανύουμε, διοργανώνει Αποκριάτικο πάρτι αποκλειστικά και μόνο για να δώσει λίγη χαρά στα μικρά φιλαράκια της.  Στην παρέα μας θα βρίσκετε ο απίθανος  κλόουν Μαρουλής!! ο οποίος θα διασκεδάσει τα παιδιά με παιχνίδια, χορούς και τραγούδια, και άφθονο κέφι.  Η είσοδος θα είναι ΕΛΕΥΘΕΡΗ. 
Κυριακή 18 Φεβρουαρίου, 2018, στην Αίθουσα της Δημοτικής Κοινότητας Αμπελακίου, και ώρα 5:00μμ.  Η παρουσία σας θα μας τιμήσει ιδιαίτερα!!