Ένωση Τριτέκνων Σαλαμίνας

Ένωση Τριτέκνων Σαλαμίνας

Δευτέρα 21 Οκτωβρίου 2019

Όσο υπάρχουν ήρωες....

Σε ένα κλίμα γεμάτο χαρά και συγκίνηση ανοίχτηκε σήμερα Δευτέρα 21 Οκτωβρίου 2019, στο γραφείο της Ένωσης Τριτέκνων Σαλαμίνας, ο κουμπαράς που έκρυβε μέσα του ένα μικρό αλλά σημαντικό λιθαράκι προς την ελπίδα για τον μικρό  Παναγιώτη Ραφαήλ. Στόχος της προσπάθειας όλων μας, να μπορέσει να ταξιδέψει στην μακρινή Βοστώνη και να λάβει την γονιδιακή θεραπεία για την ασθένεια από την οποία πάσχει ο μικρός μας Πρίγκιπας, αυτή της Νωτιαίος Μυικής Ατροφίας.
Ενώπιον της Προέδρου κας Νίκη Πρωτονοταρίου, του Αντιπροέδρου κου Νικόλαου Αλεξανδρή, του επικεφαλή αυτής της σπουδαίας δράσης κου Ταξιάρχη Βαττή και της συζύγου του κας Αναστασίας Καραβάνη καταμετρήθηκε το ποσό των 203,65€ (διακοσίων τριών ευρώ και εξήντα πέντε λεπτών).
Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε και το Αρτοποιείο "Άρτος Ελλήνων", (Ακτή Καραϊσκάκη 29, Σαλαμίνα), που φιλοξένησε τον κουμπαρά τις μέρες που το γραφείο μας ήταν κλειστό.
Ευχαριστούμε όλο των κόσμο που ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα μας προσφέροντας ο καθένας ότι μπορούσε.  Το όνειρο για αυτό το πλασματάκι γίνετε πραγματικότητα και χαιρόμαστε που μπορέσαμε και εμείς να συμβάλλουμε σε αυτή την τόσο ανθρώπινη δράση.
 Καλό ταξίδι Παναγιώτη Ραφαήλ και οι ευχές μας θα είναι μαζί σου!!!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου