Ένωση Τριτέκνων Σαλαμίνας

Ένωση Τριτέκνων Σαλαμίνας

Παρασκευή 23 Ιουλίου 2021

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΕΝΩΣΗΣ ΤΡΙΤΕΚΝΩΝ ΜΕ ΝΙΚΟΛΑΟ ΣΟΥΤΑ, ΥΠΟΨΗΦΙΟ ΒΟΥΛΕΥΤΗ Β' ΠΕΙΡΑΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΛΥΣΗΣ

Χθες, Πέμπτη 22 Ιουλίου, 2021, το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Τριτέκνων Σαλαμίνας είχε την τιμή να συναντηθεί με τον υποψήφιο Βουλευτή Β' Πειραιά της Ελληνικής Λύσης κ. Νικόλαο Σούτα, στο πολιτικό γραφείο του ιδίου εδώ στην Σαλαμίνα.

Κατά την συνάντηση αναπτύχθηκε συζήτηση σε ένα πολύ φιλικό και ευχάριστο κλίμα, ενώ η Πρόεδρος παρέδωσε ενημερωτικό φάκελο τόσο σε τοπικά θέματα όσο και σε Πανελλαδικά, με την παράκληση να μεταφερθούν τα αιτήματα και οι διεκδικήσεις της Ένωσης Τριτέκνων Σαλαμίνας και της Πανελλαδικής Ομοσπονδίας Τριτέκνων στον Πρόεδρο της Ελληνικής Λύσης, κ. Κυριάκο Βελόπουλο.

 Κύρια θέματα συζήτησης βέβαια ήταν το Δημογραφικό πρόβλημα της Ελλάδας, η εξομοίωση τριτέκνων - πολυτέκνων, η ισόβια ιδιότητα του τρίτεκνου μετά την ενηλικίωση του πρώτου παιδιού, η μάστιγα τής ανεργίας και πολλά άλλα θέματα.  Στη συνέχεια, στα ίδια πλαίσια αλλά πιο συγκεκριμένα συζητήθηκαν θέματα που αφορούν τις Τρίτεκνους οικογένειες του νησιού μας.  

Ο κ. Σούτας εξέφρασε την ικανοποίηση του για την ενημέρωσή του και διαβεβαίωσε την αντιπροσωπεία της Ένωσης Τριτέκνων Σαλαμίνας ότι θα σταθεί αρωγός στα δίκαια αιτήματα που του εγνώσθησαν.


 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου